imageportofolio
MADECSA, EXPERTS EN DISSENY D'INTERIORS
Inici / MADECSA, EXPERTS EN DISSENY D'INTERIORS

Trajectòria contrastada en el món del disseny d'interiors de tot tipus d'immobles

A Madecsa desenvolupem la nostra activitat dins del sector de la construcció, des de fa més de 35 anys. Experiència acumulada, adaptació als canvis, respecte als desitjos del client i assolir un resultat satisfactori, són les nostres senyes d'identitat. En els nostres inicis, el gruix de l'activitat es centrava en l'equipament integral de cuines i l'aportació de diverses solucions en el conjunt de l'esforç constructiu. Al bell mitg dels Pirineus, en el petit Coprincipat d'Andorra, i en un contexte económic en ebullició, arrenca l'aventura de Diego Iglesias (pare), fundador de Madecsa. Poc temps desprès, s'incorpora a l'equip la seva dona, Brigitte Valette, i per donar resposta a les necessitats del mercat, l'activitat s'amplia establint un taller de fusteria i ebenisteria a Andorra la Vella. La sobtada pèrdua de qui havia estat l'impulsor de Madecsa, va significar un greu sotrac, però el relleu havia crescut amb naturalitat i Brigitte Valette, juntament amb el llavors jove fill de la parella, Diego Iglesias (fill), decideixen continuar l'activitat. Conjuntament, s'enfronten a cada nou repte en consonància amb els nous costums i gustos personals d'un mercat altament exigent.

Vestibulum cursus convallis venenatis. Sed ut blandit mauris. Lorem non suscipit. Proin pretium consequat est, sit amet consectetur luctus vel. Etiam quis interdum felis, at pellentesque metus.

Missió i valors

A Madecsa ens esforcem dia a dia per a obtenir la màxima satisfacció del client, proposant un servei integral per a projectar i executar tot tipus de treballs d'interiorisme, amb requeriments de qualitat i exigència elevada. Des de la primera trobada fins al ``retorn de claus``, l'acompanyem durant tot el procès amb respecte, ética, honestedat, transparència i professionalitat. La fita es comprendre i construir els seus somnis, creant espais atractius i confortables.

Vestibulum cursus convallis venenatis. Sed ut blandit mauris. Lorem non suscipit. Proin pretium consequat est, sit amet consectetur luctus vel. Etiam quis interdum felis, at pellentesque metus.

UN EQUIP DE PROFESSIONALS AL TEU SERVEI

Un equip de professionals especialitzats s’enfoca en l’assessorament i la materialització del projecte d’interiorisme per obtenir per a cada cas els millors resultats. Afinant l’us dels recursos i atenent les necessitats tècniques, económiques i de terminis, volem fer realitat l’espai dels seus somnis.

 

35 anys dissenyant els teus somnis